O nama

 

Kompanija „GreenLine“ d.o.o. je osnovana 2009. godine u Sarajevu sa djelatnošću svih vrsta čišćenja i održavanja objekata. Brojimo preko 80 profesionalnih radnika sa višegodišnjim iskustvom na poslovima održavanja čistoće i higijene poslovnih objekata, turističko-ugostiteljskih, sportskih dvorana, kuća, restorana itd. Naše prednosti u odnosu na druge firme su bogato iskustvo našeg menadžera koji je posljednjih godina uspješno upravljao organizovanjem poslova čišćenja i održavanja objekata sa međunarodnim i domaćim institucijama, a ako tome dodamo i iskustvo naših radnika onda možemo reći da smo u prednosti u odnosu na druge firme po kvaliteti, a u skladu sa zahtjevima naših klijenata i zaštite njihovih interesa.

Koristimo najsavremenije metode čišćenja u koje spada upotreba savremenih i ekološki potvrđenih mašina i sredstava za čišćenje. Sve poslove prilagođavamo željama i potrebama naših klijenata.

Ukoliko tražite usluge koje su temeljene na kvaliteti, profesionalnosti i ekspeditivnosti, a pritom da sva hemijska sredstva koja se koriste u poslu budu ekološki prihvatljiva, onda ste na pravom mjestu.

U našem poslu koristimo isključivo provjerena sredstva za čišćenje, od proizvođača poznatih po europskom nivou kvalitete.

Da li ćete se odlučiti za naše jednokratne usluge ili eventualno za ugovor o redovnom čišćenju i održavanju objekta, Vaš je izbor jer mi radimo po sistemu da za Vas i za Vaše potrebe prilagođavamo našu ponudu od potrebnog osoblja do opreme i mehanizacije.

Pošto od samog početka našim korisnicima pružamo najveći kvalitet uz pristupačne cijene stekli smo veliko povjerenje i ugled kod naših klijenata. To potvrđuje i naša saradnja sa institucijama s kojima imamo kontinuirane ugovore o održavanju i čišćenju.