Zdravstvene ustanove

 

Zdravstvene ustanove poput klinika, medicinskih centara, ambulanti zahtijevaju specijalno provođenje zdravstvenih mjera da bi se obezbijedila sigurnost za uposlenike, pacijente i posjetitelje. Nečista okolina može stvarati bolesti, izazivati infekcije i voditi ka ozbiljnim oboljenjima za sve koji dolaze u kontakt sa njenim površinama.

GreenLine d.o.o. ima iza sebe godine iskustva na ovom polju i u potpunosti je spreman da pruži usluge čišćenje zdravstenim ustanovama svih veličina. Mi obezbjeđujemo da visoki nivo sterilnog čišćenja neophodnog za operacione sale i laboratorije bude i u ostalim prostorijama, kao što su čekaonice, recepcije, hodnici itd.

Današnji prostori zdravstvenih ustanova zahtijevaju strogo pridržavanje zdravstvenih propisa i standarda postavljenih u cilju da obezbijede sigurne objekte i skrb bez infekcija za pacijente. Sa povećavanjem zabrinutosti za infekcijama stečenim tokom medicinskih procedura, nikada nije bilo važnije uključiti se u program koji smanjuje rizik od infekcija i obezbjeđuje sigurno okruženje za pacijente.

GreenLine d.o.o. nudi pouzdane usluge čišćenja vrhunske kvalitete za sve zdravstvene ustanove uključujući bolnice i medicinske centre.